Kunskap, tankar
och redskap för
en hållbar framtid!

Föreläsning: Cirkulär ekonomi och konsumtion

23 november 2020
10.00 – 11.00

Alexandra och Jonna från Medveten Konsumtion föreläser under Green Week Varberg 2020

Föreläsning 10.00–10.30

Alexandra Davidsson (generalsekreterare) och Jonna Elofsson Bjesse (kommunikationsansvarig) från Medveten Konsumtion föreläser om cirkulär ekonomi och konsumtion; vad det är och vad som händer inom området just nu i Norden. Under föreläsningen på 30 minuter kommer ni att få en överblick av ämnet samt inspiration och tips på att agera mer hållbart som konsument. Anmäl dig eller din skolklass genom att fylla i formuläret nedan.

Workshop 10.30–11.00

Efter föreläsningen finns Alexandra och Jonna med på direktlänk. Du har då möjlighet att ställa frågor från den öppna föreläsningen (ovan) som de svarar på. Observera att du måste ha deltagit på föreläsningen (ovan) för att kunna delta på Workshopen. Max 100 platser. Anmäl dig eller din skolklass via mejl till Pär Wiik.

Medveten konsumtion har bland annat medverkat i TV4 Nyhetsmorgon ett flertal tillfällen, se videoklipp om detta genom att klicka här.

Anmäl dig här


Anmälan för evenemanget har stängt.

Mejla hej@greenweekvarberg.se för sen anmälan. Finns det plats kvar kommer vi återkoppla till dig med deltagarlänk och mer information.

Senast uppdaterad: 16 november 2020