Logotyp.

Kunskap, tankar och redskap för en hållbar framtid

Restaurang Peder serverar hållbara måltider

På Restaurang Peder tränar elever från Restaurang- och livsmedels­programmet på grunderna i matlagning och servering.

Under vecka 49 har Restaurang Peder öppet onsdag och torsdag. Skicka e-post till restaurangpeder@varberg.se för att boka bord. I bokningsmejlet behöver du uppge: antal gäster, önskad tid (mellan 11.30-12.15) och datum, samt telefonnummer.

Varmt välkomna önskar elever och lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet!

Meny

Förrätt: Ugnsrostad blomkål med pepparrots­kräm och brynt smör.

Varmrätt: Zucchini­pasta med krämig tomat­sås eller Vildsvin med rostade rotfrukter och rödvins­sås.

Dessert: Äppel­paj med råkräm.

Senast uppdaterad: 13 november 2024