Kunskap, tankar
och redskap för
en hållbar framtid!

Program

Den 29 november–3 december pågick Green Week Varberg 2021. På den här sidan hittar du veckans fullständiga program. Några av programpunkterna går att ta del av i efterhand, mer information om detta kommer inom kort.

Navigera i programmet

Pågår i flera dagar under Green Week

One Planet Plate logotyp, grön silhuett av en rödbeta med illustration av ett jordklot inuti sig och två gröna bestick jämte.

One Planet Plate

I samarbete med Åkulla Outdoor Resort och Hallands Matgille kommer PS-skolans restaurang­elever ta fram en maträtt utifrån kriterierna för Världsnatur­fondens One Planet Plate. Välkommen att boka bord!

Erasmus RE3: Reduce, Reuse, Replace logotyp.

Kom och lämna din begagnade mobiltelefon

Visste du att 20–25 miljoner mobil­telefoner ligger hemma i våra byrå­lådor och skräpar? Välkommen att lämna in din gamla mobil­telefon under lunchen utanför någon av PS-skolans matsalar.

Ungdomar står vid en monter som informerar om de Globala målen i Agenda 2030.

Cirkulär UF-expo

För att göra en förändring till en mer cirkulär ekonomi krävs det att nya och gamla företag arbetar med innovation och att vi tar hand om de resurser vi har. Under Green Week Varberg lyfter vi upp goda exempel på UF-företag som jobbar med ekologisk hållbarhet i sina UF-företag.

Måndag 29/11

Tisdag 30/11

Onsdag 1/12

Torsdag 2/12

Fredag 3/12